Matchmakers

Matchmakers zijn is mensen werk

Matchmaken is mensen werk je moet verstand hebben van meer dan alleen de ”cijfertjes” er komt gevoel voor de sport bij kijken, know how, van scholen en vechters regio, waar ze vandaan komen, noem het maar op of het kan effect hebben op een gemaakte match. Het is een vak apart en iedereen die het ooit heeft gedaan of zelfs heel veel doet, weet als geen ander dat er een aantal hoofdpijn stukken zijn in het beroep vechtsport Matchmaker zijn.


Wij als Matchmaking Nederland hebben de problemen geïnventariseerd en geanalyseerd zover als mogelijk. Vanuit dat onderzoek zijn we gaan ontwikkelen. We zijn letterlijk op de stoel van de matchmaker gaan zitten en met ze gaan samenwerken waar de pijn punten zitten en waar de behoeftes lagen. Hier uit is het Matchmaking Nederland systeem ontstaan. Een systeem wat is beoordeeld door verschillende matchmakers, promotors en bonden. Ook hebben we de Vechtsport Autoriteit betrokken in het ontwikkelingsproces. Wij geloven dat door samenwerking we met z'n allen de vechtsport een nieuwe boost kunnen geven en het niveau in de ring, maar vooral er ook omheen, op een hoger niveau kunnen brengen met elkaar.


Wij bieden een scala aan diensten aan matchmakers, waaronder:

  • Een professionele en efficiënte manier om uw wedstrijden te beheren
  • Een database van vechters om u te helpen de beste mogelijke wedstrijden te vinden.
  • Een systeem om u te helpen uw wedstrijden en resultaten bij te houden.
  • Een ranglijstsysteem om u te helpen de beste vechters in uw gemeente/provincie/district of zelf land te identificeren.
  • Regel beleid mbt matchmaking door in het systeem om fouten te filteren 


Wij kunnen u helpen om:

  • Uw matchmaking proces te professionaliseren.
  • Uw matchmaking te digitaliseren en on demand inzicht te hebben of aan je matches werken.
  • Uw matchmaking efficiëntie te verbeteren. Minder werk meer focus op wat belangrijk is
  • Uw matchmaking succespercentage te verhogen.
  • Het aantal match geschillen te verminderen.


Wie wij zijn

Wij zijn een team van ervaren matchmakers die gepassioneerd zijn over vechtsport . Wij zijn toegewijd om onze klanten de best mogelijke service te bieden.


Onze missie

Onze missie is om de sport van kickboksen te professionaliseren en te digitaliseren. Wij geloven dat dit de sport efficiënter, eerlijker en competitiever zal maken.


Wij zijn ervan overtuigd dat onze diensten u kunnen helpen om uw doelen als matchmaker te bereiken. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over hoe wij u kunnen helpen.

About Matchmaking Nederland

Matchmaking Nederland is een platform wat als doel heeft de Matchmaking in de vechtsport te professionaliseren en transparant te maken.

Het platform biedt diverse voordelen en mogelijkheden voor zowel bonden, matchmakers, sportscholen alsmede de vecht(st)ers zelf.

Benieuwd wat Matchmaking Nederland voor u kan betekenen? Neem gerust contact met ons op!

© Matchmaking Nederland 2024